Novosti

Radovi u toku tunel Predejane
Decembar | 2017

Radovi u toku tunel Predejane

U toku su radovi na ugradnji prefabrikovanih betonskih ivičnih elemenata u tunelu Predejane na Koridoru 10. Pored proizvodnje ovih specifičnih betonskih elemenata, firma Arhibet je potpisala i ugovor za izvođenje radova. 

čitaj dalje
Sajam Građevine SEEBBE - Beograd
April | 2017

Sajam Građevine SEEBBE - Beograd

Na sajmu Građevine SEEBBE Beograd 2017, Arhibet je imao veoma zapažen štand koji su mnogi posetioci proglasili najlepšim na sajmu. Cilj nastupa na ovoj manifestaciji, koja je najveća na Balkanu je dalje širenje tržišta i pronalaženje novih partnera. Arhibet je prezentovao i nove modele proizvoda: Linea i Kombo. U prijatnoj atmosferi štanda mnogi posetioci su mogli da se osveže točenim pivom, što je prepoznatljivo za našu firmu na svim nastupima. Delić atmosfere možete pogledati na fotografijama.

čitaj dalje
Ostale novosti

Završeni radovi parterno uređenje Trg Patrijarha Pavla - Niš

Završeni su radovi na parternom uređenju Trga Patrijarha Pavla u Nišu. Denivelisane i oštećene površine od starog betona i asfalta su presvučene behaton pločama tipa Royal 30x30x6cm. Ukinuta je mogućnost parkiranja i proširene su staze za kretanje pešaka. Investitor projekta je Grad Niš, a stručni nadzor je vršila Direkcija za izgradnju grada Niša.

čitaj dalje

Trijenale Arhitekture - Niš 2015

Na ovogodišnjoj izložbi Trijenale Arhitekture 2015, Arhibet je bio glavni sponzor. Pored podrške ovoj manifestaciji, Arhibet je održao predavanje na temu "Primena betonske galanterija u Savremenom stanovanju" u prostorijama Društva arhitekata Niša.

čitaj dalje

Završeni radovi parterno uređenje Banjica - Knjaževac

Završeni su radovi na parternom uređenju termalnog izvorišta Banjica kod Knjaževca. U predviđenom roku izvedeni su sledeći radovi: popločavanje pešačkih staza, asfaltiranje pristupnih saobraćajnica, ozelenjavanje površina, postavljanje urbanog mobilijara. Vrednost radova je 15 miliona dinara, a investitor je "Direkcija za razvoj" Knjaževac.

čitaj dalje