Portfolio

Javne površine

Javne površine

Javne površine

Upotreba behaton ploča pri uređenja javnih površina uzima primat u odnosu na zastarele materijale poput klasičnog betona i asfalta. Prednosti su višestruke: estetika-veliki broj različitih modela i završnih obrada pružaju velike mogućnosti pri projektovanju;  ekonomičnost-prilikom čestih intervencija na javnim podzemnim instalacijama koriste se isti elementi koji se demontiraju i ponovo ugrađuju bez narušavanja estetike i dodatnog ulaganja u materijal; dugotrajnost-behaton ploče su daleko otpornije od alternativnih materijala na vremenske uticaje i prilikom održavanja površina. Na sledećim primerima iz našeg portfolija možete pogledati upotrbu betonske galanterije na javnim trgovima, parkiralištima, trotoarima bulevara, ...

Poslovni objekti

Poslovni objekti

Poslovni objekti

Behaton ploče daju finalni pečat kod moderno izvedenih privrednih objekata. Postale su nezamenjive u parternom uređenju, a pored estetskog veoma je bitan finansijski segment. Cena ugrađenih behaton ploča je u nivou klasičnog betoniranja ili asfaltiranja,a prednosti su višestruke. Različite debljine omogućavaju da se pravilno dimenzionišu različite površine: za težak teretni saobraćaj se koriste debljine 8 i 10cm, a za lakši saobraćaj debljine 6 i 8cm. Na ovaj način se postiže odličan rezultat bez nepotrebnog rasipanja finansijskih sredstava.

Stambeni objekti

Stambeni objekti

Stambeni objekti

Behaton ploče su nezamenjive kod uređivanja partera stambenih objekata. Bez obzira da li se radi o individualnom ili kolektivnom stanovanju prednosti su ogromne. Korišćenjem behaton ploča u stambenim blokovima se daje nova dimenzija komoditeta, a izborom različitih modela i završnih obrada u kombinaciji sa zelenim površinama i urbanim mobilijarom se postiže efekat više vrednosti za korisnike. 

Po modelima ploča

Po modelima ploča

Po modelima ploča

Portfolio podeljen po modelima behaton ploča. Veliki izbor fotografija različitih završnih obrada.